Grapefrukt kan göra under för din hud!

Hej på er! Nu närmar vi oss beach 2017 med stormsteg, förhoppningvis kanske bör tilläggas. Vi hoppas ju såklart på en sommar full av sol, bad och avkoppling. Nonique vet att olika årstider liksom olika hudtyper har väldigt olika behov för att må som bäst. Extreme energy är verkligen årstiden sommars hudvårdsserie för alla. Serien har en härlig sammansättning av bla svalkande aloevera, mjukgörande sheasmör, väldoftande passionsfrukt och så då grapefrukt.

Förutom att grapefrukten ger en frisk doft, är god att äta och ser vacker ut, så har den även en hel del fler positiva egenskaper:
  • Grapefrukt förlänger mättnadskänslan och gör att du på så sätt  slipper suget mellan måltiderna.
  • Grapefrukt är full av C-vitamin, en mild syra som bidrar till att tona ut pigmentfläckar, dessutom minskar den överflödig produktion av hudpigment.
  • Grapefrukt bidrar till att öka hudens kollagenproduktion. Kollagen är det protein som främst hjälper till att hålla huden slät!
  • Grapefrukt sägs också öka förbränningen men jag har inte hittat vetenskapligt grundad forskning i detta påstående ännu;-)
Sen vet vi ju alla att det inte finns en Quick fix, utan enbart "hard work", bra kost, bra sömn, regelbunden motion och såklart - naturliga hudvårds produkter utan mikroplaster! Tänk på att peelingen är er bästa vän på vägen till en lyckad solbränna. Den förbereder huden för solen genom att peela bort döda hudceller, samt hjälper till behålla den längre. För bästa resultat använd Extreme energy bodylotion efter bodyscruben, scruben är mild nog att användas varje dag!

Ha nu en underbar sommar på er!

//Cecilia Pålsson

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter