Ett litet EKO från bloggvärlden..

Hej på er!
Då var det måndag och jag hoppas att ni haft en lång  Kristihimmelsfärds helg fylld av sol, värme och uteliv! Personligen har jag spenderat större delen i trädgåden tillsammans med familj, vänner med också en del trädgådsarbete. Detta gjorde händerna och fötterna i akut behov av omsorg, NONIQUEs handkräm funkar lika bra på fötterna;-) en av bloggarna på piggabutiken berättar....
" Lider du av väldigt torra händer och letar efter en bra handkräm som går in snabbt i huden rekommenderar jag dig att läsa vidare. Här kommer nämligen ett tips på en handkräm som snabbt har blivit mångas favorit då den återfuktar även de torraste händerna utan att kännas fet eller klibbig. Helt fantastisk om jag får säga det själv!
Läs hela inlägget här --->
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter