Möt vardagen med oss, avokado och lite mindfulness...

Hej på er!
Så var det åter dags för vardag, arbete, skola och rutiner. Sommaren brukar för det flesta vara en tid för välbehövlig paus från just dessa rutiner som ofta är förenade med vardagens olika stressfaktorer. Stressen påverkar inte minst huden negativt, utan som ni vet även både fysiken och det psykiska välmåendet. Jag skulle vilja slå ett extra slag för avokado. Ur denna vackra, gröna och goda frukt, utvinns den värdefulla avokadooljan som ni återfinner i ett flertal av våra hudvårdsprodukter. Båda våra veganska, ekologiska serier från GAIA och NONIQUE vet vinst och vikt av att använda avokadoolja på huden. Oljan innehåller förutom mängder med fukt ett flertal bra fettsyror som exempelvis omega- 3, vitaminerna E och D samt alla de 18 essentiella aminosyror vi behöver. Dessutom kan den hjälpa till att reparera skadade hudceller och dämpa rodnad och hudirritationer. Tänk dig då att lägga till lite svalkande, återfuktande aloe vera utöver detta? Bäddat för resultatinriktad, härlig effektiv hudvård! Kombinera gärna detta med att ägna er en liten stund om dagen åt mindfulness. Drick en kopp lugnande, stärkande grönt te, och gör enbart det. Ingen tv, ingen tidning, dator eller telefon. Ett riktigt bra sätt att hantera inre och yttre stress samt träna på att leva exakt i nuet och inte alltid multitaska, eller multitänka.
Vi kickstartar väl igång vardagen då med bra priser på bra hudvård?
Ha en riktigt bra sensommar!

//Cecilia Pålsson

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter