Vi är glada att berätta att GAIAs produkter nu finns i Laila Bagge Wahlgrens webshop - Selected by Laila! Laila har valt ut alla produkter som säljs på denna webshop och många av varorna kan man även se i Lailas hem. I shopen hittar du allt från inredning, kläder & skor till skönhet och du kan välja bland över 800 produkter från olika leverantörer!

Besök Selected by Laila --->

Läs hela inlägget »

Nina, som är diplomerad ekofrisör, äger och driver Österlens Ekosalong och den röda tråden i verksamheten är att skapa lugn och ro för kunden.

Ambitionen är att använda rena naturprodukter och på Österlens Ekosalong förekommer inga mineraloljebaserade produkter eller syntetiska doft-, färg- eller konserveringsämnen. Nina erbjuder bl.a avkopplande indisk huvudmassage, växtfärgning, klippning och du kan beställa hårkurer med lera, örter, honung, alger,yoghurt etc.

I ”Skafferiet” hittar du många olika sorters teer, honung, fin choklad, honungsvåfflor och flera andra varor.

P.s Ekologiskt te/kaffe och biodynamiska honungsvåfflor står alltid framdukat till kunderna!

Du hittar hemsidan här!

Läs hela inlägget »

Rekobutiken är en webbutik där du hittar utvalda ekologiska produkter inom bland annat hårvård, hudvård, makeup och tvätt & städ. 
Rekobutiken står för:

Reko: Schyst och snällt för människor, natur och djur. För att du ska kunna göra bra medvetna val utan att för den skull göra avkall på kvalitet.

Eko: För att vår hud tar upp 60 % av det vi smörjer in oss med och går ut i kroppen. Naturliga skönhet kommer inifrån med lite hjälp av naturen utifrån.

Eko igen: För att alla val du gör skapar ett eko någonstans i världen, på andra sidan jordklotet eller i din närhet. Därför vill vi hjälpa dig att göra kloka medvetna val på ett enkelt sätt. Dina val skapar små rännilar som tillsammans bildar en ocean av ekon och bidrar till att plåstra om vår planet.

Det tycker vi är schyst! Besök rekobutikens fina hemsida HÄR!

Läs hela inlägget »

Ny som återförsäljare för GAIAs produkter är Ecoliving.se, en svensk ekobutik på nätet som är specialiserade på naturlig & ekologisk skönhet, hälsa och mat för hela familjen. Deras ambition är att vara en specialiserad nischad ekobutik med en familjär känsla för personalen och sina kunder och att kunna erbjuda alla i Sverige att handla ekologisk skönhet, hälsa och mat på nätet. I deras butik hittar du produkter av god kvalité, bra renomé och snygg design!

 

Läs hela inlägget »

 För ganska precis ett år sedan förde jag ett samarbete med Ax&Lin där jag fick testa en del av deras hudvårdsserie vid namn Gaia skincare. Nu började min ansiktstvätt ta slut, och eftersom jag är så nöjd med just den här produkten valde jag att beställa hem en till. Den luktar fräscht, torkar inte ut min hy och lämnar den riktigt ren. Leveransen gick på bara en dag också! Så jag tänkte helt enkelt tipsa om detta märke då det är både bra, prisvärt och ekologiskt.

Lillys blogg

Läs hela inlägget »