Köpvillkor


Ax & Lins ambition är att hela GAIAs, Noniques och Yeautys sortiment ska finnas tillgängligt i en butik i din närhet. Tills detta mål är uppnått levererar vi mer än gärna varorna direkt hem till dig som konsument! Välkommen in till vår e-butik!

För att kunna handla hos oss måste du ha uppnått myndig ålder (18 år) eller ha målsmans godkännande.

De priser som återfinns inne i butiken är angivna i SEK och inkluderar moms med 25%.

Ax & Lin reserverar sig också för eventuella felskrivningar, slutsålda varor eller prisjusteringar. Skulle en eller flera av de varor du beställt vara slutsålda, meddelar vi dig via mail eller telefon.

Efter det att du lagt din order mottas alltid en orderbekräftelse via mail.

De personuppgifter som inkommer till Ax & Lin hanteras from fredagen den 25/5 -2018 enligt  GDPR. Vi kommer dock registrera dig i vårt kundregister för att kunna ge dig bästa möjliga service.


FRAKTER

Vi levererar i hela Sverige, Danmark, Norge samt den Europeiska Unioen.

Ordrarna levereras av Posten eller Schenker.

Fri frakt för alla ordrar (inom Sverige) över 400kr,  annars debiteras 49:- i fraktavgift.


Betalning

Hanteras via PayPal eller Payson, kort/internetbankbetalning

Kort: VISA / MasterCard

Internetbank: Swedbank / Handelsbanken / SEB / Nordea

Ingen avgift utgår vid kortbetalning.

Vid val av Payson faktura tillkommer en fakturaavgift på 29:-.


Leveranstid

Vi levererar alltid 1-2 dagar (vardagar) efter betald order.


Returer

Du har 14 dagars returrätt från det du mottagit varan om du ångrar ditt köp.

För att ångerrätten skall kunna åberopas måste varan vara oanvänd och förpackningen obruten, dvs varan skall vara i säljbart skick. Återbetalning vid retur sker till ditt konto inom 10 bankdagar. Vi förbehåller oss rätten att bedöma huruvida varan är i säljbart skick. Du som kund står för kostnaden vid returfrakt.


Övriga fel

Om varan skulle vara felaktig/trasig skall detta meddelas oss senast 5 dagar efter att du har mottagit varan. Vi byter då ut den mot en ny och står då även för returfrakten. Även här skall varans förpackning vara obruten.


Transportskada

Om paketet skadats i transport, oavsett om skadan är väl synlig eller dold, meddelar du omgående ditt postkontor eller Schenker.


Återbetalning

Återbetalning för returnerad vara sker till ditt konto senast 10 bankdagar efter att paketet anlänt till oss.

Vänligen kontakta alltid oss innan du skickar varor i retur. Vi tar inte ansvar för varor som returneras utan att vi kontaktats innan.


Förbehåll

Den varuinformation vi ger i produktkatalogen är endast avsedd som vägledning då du beställer. Informationen avser att deklarera varornas innehåll, och hänvisar ibland till aktuell forskning och till hur vissa ingredienser traditionellt har använts. Vi ger inga löften om medicinska effekter.

Gaias och Noniques  ekologiska och naturliga produkter är utformade för att vara så skonsamma som möjligt för känslig hud. Om du är tveksam till om du tål alla ingredienser bör du prova på ett litet hudområde för att utesluta allergisk reaktion.

 

FRAKT 49 kr
Fraktfritt vid köp över 400 kr