Krämer för håravfall

Det finns flera orsaker till varför du som kvinna har börjat bli tunnhårig. Att få tunnare hår är oftast en del av att bli äldre, men det finns också många andra orsaker som kan spela roll. Graviditet och amning kan vara orsaken till att ditt hår har blivit tunnare, såväl som sjukdom, hormonell obalans, näringsbrist efter dieter eller på grund av ärftlighet.

Att få tunnare hår kan kännas väldigt jobbigt. En snabb, bra och mycket effektiv lösning för håravfall som kvinna är med hjälp av PRP-behandling. I Stockholm kan du även besöka kliniker som hjälper dig med en full hårtransplantation. Behandlingen utförs alltid av en utbildad och certifierad behandlare.

Finns det krämer för håravfall?

Det är dock inte alla som har möjlighet att genomföra en PRP-behandling, även om detta ger det bästa resultatet. Är du en av dem kan du istället använda dig av olika krämer. På marknaden finns det en rad av olika hudvårdsprodukter som sägs stimulera hårsäckarna och få dem att vakna till liv igen. Dessa krämer är inte bara mycket enkla att använda sig av, utan de verkar också vårdande för hår och hårbotten.

Observera att ingredienserna kan variera väldigt mycket. Har du en mycket känslig hårbotten är det därför extra viktigt att du väljer en kräm med stor omsorg.