OM OSS


Vi är ensamma distributörer för det ekologiska hudvårdsmärket GAIA i Sverige sedan starten 2012. Sedan våren 2016 har vi även agenturen för det tyska hudvårdsmärket NONIQUE och sedan 2017 märket YEAUTY som inriktar sig på resultatinriktad hudvård såsom serum, peel-off masks samt sheetmasks. Detta främst med anledning av att vi vill kunna tillgodose alla våra kunders önskemål gällande produktutbud så bra som möjligt. Alla våra hudvårdsprodukter är i det stora hela naturliga,ekologiska veganska. På vår hemsida hittar du enkelt information om våra produkter och under fliken bli återförsäljare finner du information samt formulär som gör det enkelt för dig att kontakta oss och snabbt få svar på dina frågor. Har du en e-butik och önskar sälja våra produkter, så be oss maila dig länk till vår dropbox folder. Där får du på ett enkelt sätt tillgång till allt bildmaterial du kan tänkas behöva för att komma igång. Är du privatkund så är du varmt välkommen att maila oss på info@axolin.se eller varför inte lägga din beställning direkt i vår web-shop? Där kan du enkelt betala antingen via payson direktöverföring, payson faktura, paypal eller swish. Vill du själv bli återförsäljare av GAIAs  eller NONIQUES produkter så tveka inte att kontakta oss - vi söker ständigt efter nya distributionskanaler!


Produkter som ligger oss lite extra varmt om hjärtat och som vi använder själva i vår vardag väljer vi ibland att ta in under begränsad tid för att även ni ska få en möjlighet att bli lika förtjusta som vi. Märker vi att efterfrågan är stor finns det en chans att vi behåller dem i vårt sortiment. Titta därför in med jämna mellanrum för att inte gå miste om några spännande nyheter!

Vilka är vi?


Vi är ett familjeföretag som startades 2012 av mig Cecilia Pålsson och min sambo Marcus Rantanen.
Grundtanken till Ax och Lin startades egentligen i samband med vår graviditet. Många omvälvande tankar och känslor resulterade bl.a. i frågor som:

”Vilken värld kommer våra tvillingar att växa upp i?”
 ”Vad kan vi göra för att påverka?”

Genom att min mor alltid har jobbat med hudvård har detta ämne alltid varit ett naturligt inslag i min vardag. Dessutom har ett starkt intresse för miljön alltid stått i fokus i min familj. Jag har fått lära mig att konsumentmakt är det bästa redskap jag som enskild individ kan använda för att påverka på sikt.

Med detta som bakgrund började vi med ljus och lykta söka efter ett alternativ för hela vår familj. Vi fann flera alternativ för kvinnor, men för männens del var det i princip omöjligt att hitta. Slutligen kom vi i kontakt med hudvårdsmärket GAIA genom en australiensisk vän till oss som har en hälsobutik. Det var inte bara det faktum att produkterna gjorde underverk som gjorde att vi bestämde oss utan även för att familjen Vogrinec, grundarna av GAIA, delade samma värderingar som oss. Mamma Michelle kokade helt enkelt ihop en salva av ingredienser från deras ekologiska jordbruk. Detta med anledning av att hennes son led av en oerhört känslig hud som inte tålde vare sig parfymer, färgämnen eller konserveringsmedel. Det var starten på det sortiment som idag består av ett flertal produkter. GAIA tillämpar GMS som står för Good Manufacturing Standard, vilket innebär att dom ser till att sociallagstiftningar och miljölagstiftningar noga efterföljs bl.a, helt enkelt en juste etik-och affärsmoral.

När barnen väl föddes blev GAIA direkt en del av deras vardag. När föräldrarledigheten var över bestämde vi oss för att försöka dela med oss av GAIA till de svenska konsumenterna. Det var ju vår skyldighet att se till att våra barn inte utsattes för onödig påverkan från gifter och kemikalier.  Vi såg det därmed som vår skyldighet att utnyttja vår konsumentmakt och helt enkelt försöka bidra till att göra världen lite bättre...

Sedan våren 2016 kan vi nu ge ännu fler ekologiska alternativ då vi utökat sortimentet med den tyska hudvårdsserien NONIQUE. Tyskarna är bland de främsta i världen på ekologisk hudvård, NONIQUE är inget undantag.

 

Vi som jobbar här

Cecilia Pålsson
Ägare

Emma Lindberg 
Marknad/Sälj

Marie Rantanen
Ekonomi

Marcus Rantanen
IT, logistik